Muziek

Droom jij ervan om je muzikaal uit te leven in een symfonisch orkest, een streetband, een popgroepje met vrienden óf helemaal op jezelf? Nieuwsgierig naar de wondere wereld en muzikale schatten die schuilgaan achter noten en ritme? Voel en ontdek in onze dynamische lessen MUZIEK hoe jij vanop een podium of binnen jouw eigen vertrouwde bubbel jezelf en anderen kan entertainen, beroeren en verrassen met kleurrijke klanken die je vakkundig uit je instrument tovert.

Tijdens de initiatielessen in onze eerste graad maak je kennis met de wondere wereld van de muziek. Ben je 8 jaar of ouder en wil je graag een instrument bespelen of zelf aan de slag gaan met een muziekpartituur? Wil je alle noten leren kennen of die moeilijke ritmes onder de knie krijgen? Wil je dat samen doen met leeftijdsgenootjes? Schrijf je dan in voor de lessen in de tweede graad!

Vanaf de derde en vierde graad komen er heel wat mogelijkheden bij om samen met anderen te zingen of te spelen, of om je te verdiepen in muziektheorie, muziekproductie, muziek schrijven, …
Ook leren dirigeren behoort tot de mogelijkheden.

Tot slot bieden we ook de mogelijkheid om je nog verder te bekwamen in onze specialisatiegraad.

Studierichting vertolkend of creërend muzikant

Optie klassiek
Optie jazz-pop-rock (JPR)
Optie oude muziek
Optie musical
Optie singer-songwriter

Studierichting dirigent

Optie directie vocale muziek
Optie directie instrumentale muziek

Meer vragen over de Eerste en Tweede graad Muziek?
Contacteer onze Coördinator: Ann Smits

Meer vragen over de Derde en Vierde graad Muziek of algemene vragen over het opleidingsaanbod?
Contacteer dan ons secretariaat.