Vestigingsplaatsen

Berlaar

In de vestigingsplaats Berlaar kan je het domein muziek en woord volgen van de tweede tot de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Nancy Van Hoof. Je kan haar bereiken via berlaar@podiumacademielier.be. De lessen muziek vinden plaats in de Gemeentelijke basisschool – Pastorijstraat 60 – 2590 Berlaar. Bekijk hier welke instrumenten je in deze vestigingsplaats kan volgen. De lessen woord vinden plaats in het Balderhuys – Pastorijstraat 2A -2590 Berlaar.

https://www.berlaar.be
Boechout

In de vestigingsplaats Boechout kan je alle domeinen volgen: Muziek, Woordkunst-Drama en Dans. De coördinator van deze vestigingsplaats is Johan Verhelst. De lessen vinden plaats op de onderwijssite – Jef Van Hoofplein 21/22 – 2530 Boechout. Bekijk hier welke instrumenten je in deze vestigingsplaats kan volgen.

https://www.boechout.be/vrije-tijd/cultuur/academie
Lier

Lier is de hoofdzetel van de academie. Je kan hier de drie domeinen Muziek, Woordkunst-Drama en Dans volgen.

https://www.podiumacademielier.be
Lint

In de vestigingsplaats Lint kan je het domein Muziek en Woordkunst-Drama volgen van de tweede tot de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Regine Buelens. De lessen vinden plaats in “De Witte Merel” – Liersesteenweg 25 – 2547 Lint. Bekijk hier welke instrumenten je in deze vestigingsplaats kan volgen.

https://www.lint.be/
Malle

In de vestigingsplaats Malle kan je de domeinen Muziek, Woordkunst-Drama en dans volgen van de eerste tot en met de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Gert-Jan Verbueken. De lessen vinden plaats op twee verschillende locaties in Malle: muziek & woordkunst-drama in Dorpsplaats 1, 2390 Oostmalle en dans in GC De Notelaar, Lierselei 15, 2390 Oostmalle. Bekijk hier welke instrumenten je in deze vestigingsplaats kan volgen.

https://www.malle.be/
Nijlen

In de vestigingsplaats Nijlen kan je de domeinen Muziek en Woordkunst-Drama volgen van de eerste tot en met de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Patricia Bernaerts. De lessen vinden plaats op twee verschillende locaties in Nijlen: voor muziek in de Statiestraat 13, 2560 Nijlen en voor Woorkunst-Drama op de Berlaarsesteenweg 2, 2550 Kessel. Bekijk hier welke instrumenten je in deze vestigingsplaats kan volgen.

https://www.nijlen.be/
Ranst

In de vestigingsplaats Ranst kan je de domeinen Muziek, Woordkunst-Drama & Dans volgen van de eerste tot de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Kathleen Frans. De lessen vinden plaats op twee locaties: Muziek en Woordkunst-Drama in het Gemeenteplein 25, 2520 Broechem en voor dans Sporthal Het Loo, Antwerpsesteenweg 45, 2520 Broechem. Bekijk hier welke instrumenten je in deze vestigingsplaats kan volgen.

https://www.ranst.be/
Zandhoven

In de vestigingsplaats Zandhoven kan je de domeinen Muziek, Woordkunst-Drama & Dans volgen van de eerste tot de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Guy Michielsen. De lessen vinden plaats op twee locaties: Muziek en Woordkunst-Drama in de Amelbergastraat 26, 2240 Zandhoven en dans in het Sportcomplex Het Veld, Schildebaan 22b, 2240 Zandhoven. Het slagwerklokaal bevindt zich in de Parochiestraat 5 in 2240 Viersel. Bekijk hier welke instrumenten je in deze vestigingsplaats kan volgen.

https://www.zandhoven.be/wonen-en-werken/onderwijs-opvang/deeltijds-kunstonderwijs/