Vestigingsplaatsen

Berlaar

In de vestigingsplaats Berlaar kan je het domein muziek volgen van de tweede tot de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Nancy Van Hoof. De lessen vinden plaats in de Gemeentelijke basisschool – Pastorijstraat 60 – 2590 Berlaar.

https://www.berlaar.be
Boechout

In de vestigingsplaats Boechout kan je alle domeinen volgen: Muziek, Woordkunst-Drama en Dans. De coördinator van deze vestigingsplaats is Johan Verhelst. De lessen vinden plaats op de onderwijssite – Jef Van Hoofplein 21/22 – 2530 Boechout.

https://www.boechout.be/vrije-tijd/cultuur/academie
Lier

Lier is de hoofdzetel van de academie. Je kan hier de drie domeinen Muziek, Woordkunst-Drama en Dans volgen.

https://www.podiumacademielier.be
Lint

In de vestigingsplaats Lint kan je het domein Muziek en Woordkunst-Drama volgen van de tweede tot de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Regine Buelens. De lessen vinden plaats in “De Witte Merel” – Liersesteenweg 25 – 2547 Lint.

https://www.lint.be/
Malle

In de vestigingsplaats Malle kan je de domeinen Muziek, Woordkunst-Drama en dans volgen van de eerste tot en met de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Gert-Jan Verbueken. De lessen vinden plaats op drie verschillende locaties in Malle.

https://www.malle.be/
Nijlen

In de vestigingsplaats Nijlen kan je de domeinen Muziek en Woordkunst-Drama volgen van de eerste tot en met de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Patricia Bernaerts. De lessen vinden plaats op twee verschillende locaties in Nijlen.

https://www.nijlen.be/
Ranst

In de vestigingsplaats Ranst kan je de domeinen Muziek, Woordkunst-Drama & Dans volgen van de eerste tot de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Kathleen Frans. De lessen vinden plaats op twee locaties.

https://www.ranst.be/
Zandhoven

In de vestigingsplaats Zandhoven kan je de domeinen Muziek, Woordkunst-Drama & Dans volgen van de eerste tot de vierde graad. De coördinator van deze vestigingsplaats is Guy Michielsen. De lessen vinden plaats op twee locaties.

https://www.zandhoven.be/