Nieuws

Bekijk hier alle nieuwsitems voor de Podiumacademie Lier!

Schrijf je in vanaf 13 mei!

08.05 Schrijf je in vanaf 13 mei!

Voorinschrijvingen aan de Podiumacademie Lier en vestigingsplaatsen Berlaar, Boechout, Lint, Nijlen, Malle, Ranst en Zandhoven
Proeflessen groepsvakken muziek, woord en dans

30.04 Proeflessen groepsvakken muziek, woord en dans

Tussen 17 en 26 juni organiseert Podiumacademie Lier in Lier en haar vestigingsplaatsen heel wat gratis proeflessen groepsvakken. Kom genieten en proeven van een les muziek, woord of dans, en ontdek waar onze academie voor staat. Dit is het ideale moment om zorgeloos ons aanbod uit te proberen. 
Instrumentenvoorstelling 2024

28.04 Instrumentenvoorstelling 2024

Op 22 juni 2024 verwachten we alle nieuwe leerlingen (jongeren en tieners) die starten in 2.1 (eerste jaar van de tweede graad) van 9u30 tot 10u45 in de hoofdschool van Podiumacademie Lier (Gasthuisvest 50 - 2500 Lier) voor de instrumentenvoorstelling.
Data openbare examens

24.04 Data openbare examens

De openbare examens komen eraan! Bekijk hier wie, waar en wanneer speelt. Iedereen welkom!
5-lessenreeks peuterdans

22.04 5-lessenreeks peuterdans

TIP voor ouders met kinderen van 1,5 tot 3 jaar!👶We bieden binnenkort vijf fijne dans- en bewegingslessen aan voor peuters, met een begeleidende (groot)ouder. Inschrijven kan vanaf nu! Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt. Bij veel interesse wordt de reeks hernomen in schooljaar '24-'25.
De Wondere Pluim

22.04 De Wondere Pluim

De Wondere Pluim is een vrijblijvende schrijfwedstrijd voor kinderen van de lagere school die al meer dan twintig jaar georganiseerd wordt in Antwerpen en nu ook in Lier van start is gegaan. Onze academie neemt ook deel aan dit project.
Midzomernachtroom – Interview Stefanie Van Pelt

05.03 Midzomernachtroom – Interview Stefanie Van Pelt

Na de succesvolle voorstelling King Lier in 2023 brengen de jongeren van de Podiumacademie Lier in april 2024 alweer een klassieker op de planken, de familievoorstelling Midzomernachtroom. Opnieuw is de regie in handen van Stefanie Van Pelt. Tijd voor een interview met haar.
Inschrijvingen ZingeLiere gestart

12.02 Inschrijvingen ZingeLiere gestart

Op het einde van de zomervakantie organiseren we de achtste editie van Zingeliere. Schrijf je nu in!
Gedichtendag & Poëzieweek: 3 nieuwe dichtbundels in de kijker!

25.01 Gedichtendag & Poëzieweek: 3 nieuwe dichtbundels in de kijker!

In deze Gedichtenweek stellen we drie oudleerlingen voor die het hele traject Schrijven volgden en nu op het punt staan een boek te publiceren. Ontdek op deze pagina de komende week de drie nieuwe dichtbundels. Episode 3: Christophe Batens