Nieuws

Bekijk hier alle nieuwsitems voor de Podiumacademie Lier!

Start lessen op 1 september | Gratis proeflessen

23.08 Start lessen op 1 september | Gratis proeflessen

Vanaf 1 september gaan alle lessen weer van start in de Podiumacademie! Twijfel je nog? Kom dan helemaal gratis een proefles volgen! Contacteer gerust het e-mailadres bij de cursus van je interesse of info@podiumacademielier.be als je nog vragen hebt.
Schrijf je nu in!

18.05 Schrijf je nu in!

Vanaf 1 juni kan je je inschrijven aan de Podiumacademie Lier met vestigingsplaatsen in Berlaar, Boechout, Malle, Lint, Ranst en Zandhoven. Ontdek hier alle informatie over hoe je je moet inschrijven, wat je moet doen als je een bestaande of nieuwe leerling bent, en welke veelgestelde vragen er zijn over onze inschrijvingen.
Nieuwe opleidingen in de kijker!

18.05 Nieuwe opleidingen in de kijker!

Onze academie is één van de koplopers in Vlaanderen op vlak van een divers aanbod in onze opleidingen. Ieder jaar komen er dan ook richtingen bij. Kom hier te weten welke nieuwe opleidingen we allemaal aanbieden in het schooljaar 2021-2022.
De directie aan het woord

18.05 De directie aan het woord

Een nieuw jaar, een nieuwe naam! Met deze nieuwe website maken we met trots bekend dat onze academie een nieuwe naam heeft: Podiumacademie Lier. Bijna 100 jaar gingen we door het leven als de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD Lier). De laatste jaren merkten we op dat het podium het kloppend hart van Muziek, Woordkunst-Drama en Dans is.
Ben je nieuw aan onze academie?

18.05 Ben je nieuw aan onze academie?

Ben je nieuw aan onze academie? Wil je je graag voor het eerst inschrijven? Heb je ooit al aan een academie les gevolgd en wil je nu opnieuw beginnen? Weet dat alle nieuwe leerlingen hier welkom zijn. Bekijk hier alle opties!