Optie Singer-Songwriter (enkel in Lier)

Piano of gitaar: 1u per week
Singer-songwriter: 1u per week

Welkom bij de cursus singer/songwriting aan Podiumacademie Lier. In deze opleiding leer je bij verschillende leraars de kneepjes van het vak. Je oefent je in het schrijven van teksten, leert je begeleidingsinstrument kennen, en componeert en arrangeert er op los. Tijdens het jaar wordt ook ruimte gemaakt voor een reeks van tien workshops stemvorming. De lessen worden gegeven door Jan Borré, Rebekka Van Bockstal en Michaël Brijs.

Na afloop van de opleiding kan je jezelf met recht en reden singer-songwriter noemen. Misschien heb je zelfs al materiaal voor een eerste plaat?

De cursus is er voor creatievelingen die willen zingen (in het Nederlands of een andere taal) en zichzelf begeleiden op een akkoordinstrument, en die naast uitvoerder ook maker willen worden. Idealiter ben je al songs aan het schrijven, alleszins zijn een basiskennis van akkoorden en noten, en enige technische bagage op je instrument een vereiste. Bereid je voor op een stevig, maar verrijkend engagement.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar  michael.brijs@podiumacademielier.be en bereid je voor op een intakegesprek, een eerste kennismaking. We peilen daar naar je kunnen en je motivatie, en luisteren ook naar wat jij van de opleiding verwacht.