16.01 | Podiumacademie Lier laat de planken trillen in 2024! 

Allereerst wenst het hele team van Podiumacademie Lier jullie een mooi en fantastisch 2024! Het is geen verrassing dat leerlingen en leerkrachten een grote affiniteit hebben met het podium. Optreden zit in ons DNA. Daarom zetten we graag voor jullie de grootste evenementen van het voorjaar op een rijtje. 

  1. Nu zaterdag (20/1, om 19u00) geven onze leerkrachten, na het succes van vorig jaar, opnieuw het beste van zichzelf op een uitzonderlijk lerarenconcert in de Jezuïetenkerk in Lier. Met werken van onder andere Pergolesi, Morricone, Bach en Rachmaninov, maar ook van onze eigen Peter Pazmany, wordt dit een niet te missen avond. Tickets via onthaal in de hoofdschool of info@podiumacademielier.be – €12 volwassene, €6 kinderen.
  2. Op 5 april gaat in het Liers Cultuurcentrum (CC De Mol) onze nieuwe theaterproductie Midzomernachtroom in première. Deze groots opgezette jeugdvoorstelling is de opvolger van King Lier en steekt weer een bekend Shakespeareverhaal in een nieuw jasje, met leerlingen woord en dans van de Podiumacademie Lier. Bestel nu je kaarten voor deze speelse, maar  hartverwarmende voorstellingen! Tickets vanaf  €8 via www.lierscultuurcentrum.be.
  3. Eind mei laat Podiumacademie Lier dan weer de musical Curieus op je los over het leven van de bekende wetenschapper Marie Curie. Een topcast van regionale acteurs zet samen met onze musicalafdeling een wervelend totaalspektakel neer. Voorstellingen op 24, 25, en 26 mei – tickets via www.lierscultuurcentrum.be.
  4. Ook de Dag Van de Academies, de klassieke balletvoorstellingen, l’Histoire du Soldat (concert in de Jezuïetenkerk Lier en expo in Podiumacademie en Beeldacademie Lier), de leerlingenvoordrachten in de vestigingsplaatsen en nog vele andere concerten en voorstellingen worden de moeite waard. Raadpleeg onze website en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle evenementen.
  5. Noteer zeker de datum van onze LIERIsche Kunsten. Dit jaar vindt onze grootse happening plaats op zondag 5 mei.

We hopen jullie talrijk te mogen begroeten op één van deze evenementen. We maken er, zoals altijd, weer een spetterend jaar van, op én naast het podium.

Hartelijke groeten

Het Podiumacademie Lier-team